Sepetiniz 0
: 0,00 TL
Sepetiniz Boş
Product güncelle

Avsallar Su Arıtma Alanya

Avsallar Su Arıtma Alanya

Türkiye’nin dört bir yanında, pek çok ev ve iş yeri, güvenilir su arıtma cihazları ile, kendi sularını arıtmak istemektedir. Bunların başlıca sebepleri; içme suyunu, uygun fiyatla tüketmek; saklama koşullarından emin olunamayan hazır suları tüketmek istememek; plastik malzeme içinde bekleyen suların sağlık üzerindeki olumsuz etkileri; su siparişi verip uzun süre suyun gelmesini bekleyerek zaman kaybetmek istememek ve benzeri gibi konulardır.

Bugün pek çok kullanıcı, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, Antalya’nın Alanya İlçesi’ne bağlı bir mahallesi olan Avsallar’da, İlsu Arıtma Sistemleri’nin pek çok garantili  su arıtma cihazı sayesinde, sağlıklı içme suyunu, evlerinde güvenle ve oldukça ekonomik olarak tüketmektedir.

Ayrıca, ilsu Arıtma Sistemleri, 7/24 teknik destek imkanıyla, satış sonrasında da kullanıcılarına her daim hizmetini sürdürmektedir. Su arıtma sisteminde, “filtre değişimi” gibi periyodik bakım işlemlerini, müşterileri için sistem üzerinden düzenli olarak takip etmektedir.

İlsu Arıtma Sistemleri Ailesi, Alanya’nın Cikcilli, Demirtaş, Emişbeleni, Güzelbağ, İncekum, Kargıcak, Kestel, Konaklı, Mahmutlar, Oba, Okurcalar, Payallar, Tosmur, Türkler gibi beldelerinde olduğu gibi, Avsallar’da da, 21 yılı aşkın süredir, tüm su arıtma ve su yumuşatma ihtiyaçlarında, kullanıcılarına, sitelerden, apartmanlara; dairelerden, mutfaklardaki tezgah altı su arıtıcılarına; küçük işletmelerden, büyük işletmelere kadar birçok konuda çözümler üretmiştir ve “arıtma suyu” ile ilgili her konuda, kullanıcılarını daima memnun etmiştir.