Sepetiniz 0
: 0,00 TL
Sepetiniz Boş
Product güncelle

İlsu Alanya Su Arıtma Su Yumuşatma

İlsu Alanya Su Arıtma Su Yumuşatma

İlsu Arıtma Sistemleri ile Alanya’da kullanıcılarıyla buluşan, garantili ve güvenilir su arıtma cihazları sayesinde, sudaki sertlik giderilerek, su ideal yumuşaklığa getirilir.

Ütülerde yaşanan, ütünün, su kanallarının tıkanması problemleri, sudaki, magnezyum, kalsiyum gibi +2 yüklü iyonların fazla miktarda bulunmasından kaynaklanmaktadır. Şebeke suyundaki sertlik, ütü makinesi ve su ısıtıcısı gibi, su bulunduran elektrikli ev aletlerindeki, suyun ve buharın çıkış noktalarının, su bulunan haznenin veya rezistansın çıkış noktasının kireçlenerek, tıkanmasına sebep olur. Tüm bu problemlerden dolayı, kısa süre zarfında, ütülenen kıyafetlerde kireç lekeleri gözlemlenebilir ve ütü makinesinin verimi zamanla düşerek, daha çok elektrik harcar veya makine görevini yerine getiremeyecek duruma gelir. Ütü makinesinde oluşacak olan performans kaybı, orta ve uzun vadeli dönemde, ömrü kısalan ütü makinesinin sürekli olarak servise götürmesini gerektirir veya ütü makinanız komple bozularak, kullanılmayacak duruma gelebilir.

İlsu Su Arıtma Sistemleri, yirmi bir yıldan fazla süredir, kullanıcılarına, her türlü arıtma ve yumuşatma işleri için çözümler sunmaktadır. Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde de kullanıcılarını garantili ve güvenilir su arıtma cihazlarıyla buluşturmaktadır. Bu arıtma sistemleri, suyu sertleştiren iyonları, sudan uzaklaştırmaktadır. Böylelikle yumuşatılan su, uygun değerlere gelmektedir. Böylelikle arıtılmış su sayesinde, sağlığınız gibi, çalışırken suya ihtiyaç duyan elektrikli ev aletleriniz de güvence altına alınmış olmaktadır.