Sepetiniz 0
: 0,00 TL
Sepetiniz Boş
Product güncelle

Alanya Su Arıtma Çeşme Suyu Arıtıcı

Alanya Su Arıtma Çeşme Suyu Arıtıcı

Alanya İlçesi’nde şebeke suyu, Alanya ve Alanya Bölgesi özelinde, çevredeki yerleşimlere göre daha uygun değerlerdedir. Ancak çeşme suyunun, direkt olarak içme suyu olarak tüketilmesi uygun değildir. Bir miktar kirlilik ihtiva eden bu şebeke suyu, evlere gönderilirken, güvenlik amaçlı olarak klorlanır. Bu klorlama işlemi, sadece Alanya ve Alanya çevresi için değil, her il ve her ilçe için geçerlidir. “Kalıntı klor” olarak adlandırılan bu klor, çeşmeden akan sularda mevcuttur. Ayrıca dönemsel olarak, her suyun karakteristik özelliklerinde çeşitli değişiklikler olabilmektedir.

Kullanıcılarına, evlerinde güvenli arıtma ve sağlıklı suya kolayca ulaşma şansını sunan su arıtma cihazları sayesinde, su, klorlarından, bakterilerden, patojenlerden, kumdan, çamurdan arınır ve daima, içilmeye uygun değerlerde olur.

Alanya’da, 20 yılı aşkın tecrübesi sayesinde pek çok kullanıcı tarafından yıllardır tercih edilen İlsu Arıtma Sistemleri, satış sonrasındaki teknik servis desteği ve profesyonel filtre değişimi takibi ile kullanıcıların ihtiyaç anlarında, her zaman yanlarında olarak, kullanıcılara hızlı ve güvenilir çözümlerle teknik destek vermektedir.