Sepetiniz 0
: 0,00 TL
Sepetiniz Boş
Product güncelle

Keçiborlu ısparta su arıtma Isparta

Keçiborlu ısparta su arıtma Isparta

İsmini, bölgenin küçük olan ve kırık görünümlü tepeciklerinden alan “Keçiborlu” ilçesi, Isparta’nın rakım olarak en yüksek bölgelerinden birisidir. Oğuz şivesi ile “keçi”, küçük anlamına gelir, “bor” ise taş veya maden anlamını taşımaktadır. Keçiborlu, her ne kadar Akdeniz Bölgesi’nde olan bir ilçe olsa da, konumundan dolayı deniz etkisinden uzaktır. İç kesimde kalan ilçede karasal iklim hakimdir. Rakımı yüksek olmasından ve iklimin karasal oluşundan dolayı, ilçede kış ayları oldukça sert ve soğuktur, yaz ayları ise kurak ve sıcak geçer. Dolayısıyla, su açısından zengin bir ilçe değildir. Keçiborlu’da şebeke suyu da içme suyu olarak kullanmaya uygun değildir.

İlsu Arıtma Sistemleri ile temiz su kaynağı Roben Su Arıtma Sistemleri, Göller Yöresi’ndeki ısparta’nın, güzide bir ilçesi olan Keçiborlu İlçesi’nde de mutfaklarınızda. Isparta’da pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen İlsu Su Arıtma Sistemleri Ailesi, Keçiborlu’da da hizmet veriyor olmaktan mutluluk duymaktadır. İlsu Arıtma Sistemleri, 20 yıldır Türkiye’nin her noktasında evlerde, apartmanlarda; siteler, küçük işletmeler ve ayrıca büyük projeler ile, su ile ilgili arıtma ve yumuşatma dahil, tüm konularda kullanıcılarına pek çok çözüm sunmaktadır.

Su arıtıcısı ile şebeke suyu, içmek için uygun olan bir hale dönüşür. Bu arıtıcı ile arıtılan su, sağlıklı ve anında arıtıldığı için, her daim tazedir. Üstelik, içme suyunuzu evde kendiniz ürettiğiniz için su siparişi verme, suyu bekleme, susuz kalma gibi problemlerden de kurtulmuş olursunuz. Ayrıca, özellikle plastik maddeler içinde bekleyen hazır sular, sofralara gelene kadar iyi koşullarda bekletilmemektedir. Bu durum, sağlık açısından beraberinde pek çok soru işareti getirmektedir. Arıtma sistemi ile son teknoloji flitre sisteminden geçirilen su, musluğu açtığınız an arıtılır ve taptaze su, musluğunuzdan içilmeye hazır olarak akar. Su arıtma cihazları, ortalama 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde kendi maliyetini amorti eder. Böylelikle arıtılarak içilen bu sular, uygun koşullarda arıtılmış olduklarından güvenilirdir ve sağlıklıdır. Tüm bu faydaların yanı sıra, ekonomik olarak da cebinizin dostudur.

İlsu Arıtma Sistemleri kullanılarak arıtılmış olan su, Isparta’nın başta Keçiborlu, Gönen, Atabey, Eğirdir ve Gelendost ilçeleri olarak, tüm ısparta’da ve onun ilçelerinde kullanıcılarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu arıtıcılar, İlsu Arıtma Sistemleri’nin 20 yılı aşkın tecrübesi sayesinde, Türkiye’nin tüm noktalarında olduğu gibi, Keçiborlu’da da mutfağınızdaki en büyük destekçiniz olmaya devam etmekte.